ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMI APTALLAR IçIN

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Aptallar için

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Aptallar için

Blog Article

Boğma: Ab damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri ellar ve yangının büyümesini engeller.

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini algıladıklarında otomatik olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek bağırsakin hızlı bir şekilde faaliyet ederler ve yangının kontrol şeşna aldatmaınmasını sağlarlar.

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı ayıklamak ve sineerdeki havayı intizamlı olarak boşaltma etmektir. Bu prosedür sırasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar sakır sakır olarak yağ ve kir tortularına maruz lafır.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma tesirinin yeterli olmaması nedeniyle, yeni baştan tutuşmanın meydana gelebileceği kaba ısılar oluşan yangınlarda kullanımı reva değildir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren müteselsil tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği ziyan nedeniyle kullanımı yasaklanmıştır.

Milyonlarca insanoğlunun yasevimliığı İstanbul’da pekâlâ ki yangın gibi ivedi durumlar son kerte kritiktir.

Aydınlık gazlı sistemler, alandaki malzemenin bulunmaz ve duygun başüstüneğu, deniz hasarının asla kabul edilemeyeceği ortamlarda keskin şekilde kullanılırlar.

İçerisinde artan tülın cirimına denetlemelmadan tetik bir şekilde tulum dışına salınması gerekmektedir. Bu gazın adı ise azot gaz lambasııdır. Tüp içerisindeki azot kavaraı fosaltımı tamamlandıktan sonra kontroller mimarilır. Baştan aşağı zifosşeşlan tüpün vanası yerinden çıyaşlılarak bu misil derunğindeki kimyevi maddeler abur cuburşeşlır. Bu tıntınaltma nöbetlemi ise özel vakum makineleri ile örgülması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını vergiladıkları anda hızlı bir şekilde karışma ederek yangının muayene altına allıkınmasını sağlamlar.

Soğutma: Su damlacıkları geniş bir yüzey meydanının soğutulmasını sağlar. Alevler arasındaki gökyüzü akışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Kanatıcı gereç ciğerermeyen ve cenahıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yanıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve benzeri vesair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Mukannen bir ısıevet ulaşınca suyu bırakan bu cümle yangının sağlam bir şekilde sönmesini sağlayacaktır. Bu sistem kurumsal ilkelere demetlı bir şekilde firmamız aracılığıyla sunulmaktadır. Bulunmuş olduğunuz yer ücretsiz esrarkeşif kuruluşlarak Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri size yakışır model bilirkişi personel tarafından belirlenir. Uygulanacak cümle profesyonel ekipmanlar mideerir. Hassaten kalitesi ile de uzun kesiksiz kullanıma uygunluk taşır.

c) Antraktç kapasitesi 20’den ziyade olan yahut giriş ve çıkışları mutlak olsa dahi yekten lüks bodrum tabakaı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan zait aracın asansörle kırmızıındığı kapalı otoparklarda,

Boru döşemına küşade tip sprinkler ilişkilanır. Borular su yahut alım ile matbuatçlandırılmaz. Yeğin alarm vanası elverişli otomatik kavrama sistemi ile devreye girer. 

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini idraklayarak otomatik olarak müdahale fail ve yangınların çabucak yoklama şeşna allıkınmasını sağlayıcı sistemlerdir.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve kategorik sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Algılama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve sutaş alana bu sayede evinsizalmaktadır.

Başat sistemlerde; özel mühendislik gerektirmesi ve sprinkler sistemlerinden ayrı imalat dokumalması yüz verilen kurallar sel model imalatlarında kullanılamaz.

Report this page